Villkor

Om produkten är utanför fordran, eller om du inte har bifogat ditt köpkvitto, godkänner du att du betalar en studieavgift på DKK 300, vilket inkluderar 30 minuters arbete och inlämning av erbjudanden för ytterligare reparation. Examination Fee och reparationskostnader som ska överföras till CJ Hvidevareservice Aalborg ApS danska bankkonto.

Rätt avkastning

Alla produkter som returneras till CJ Hvidevareservice Aalborg ApS måste vara ordentligt inslagna. Det är ditt ansvar att produkten är förpackad ordentligt.

CJ Hvidevareservice Aalborgs ansvar är begränsad som transportör / lufttrafikföretag enligt Warszawakonventionen, där transport sker med flygtransport och i enlighet med CMR-lagen om transport per. sätt.

Integritet

För att skapa ett ärende på Spanrep.se måste du minst ange följande information:

Ovanstående uppgifter lagras med information om vilka varor du har köpt i 5 år från slutet av det räkenskapsår som informationen hänvisar till, se avsnitt 10 i förvaltningslagen, varefter informationen raderas.

Betalning

Alla priser är inkl. 25% moms och i danska kronor, där inget annat nämns.

Avbeställningsrätten gäller inte servicetjänster, till exempel teknikerbesök, provavgifter etc.

De möjliga betalningsmetoderna är: Dankort, e-Dankort, VISA-Electron, Visa, Maestro och Master-Card. Beloppet kommer att höjas omedelbart efter det att betalningen har gjorts.